Splitgrid

Splitgrid

För dig som
leverantör

Den enkla vägen till lönsammare affärer

Vill du ta din försäljning till en ny nivå? Ta större plats i butikshyllorna genom att erbjuda ett bredare sortiment – och få större möjligheter till ökad omsättning?

Vi har skapat en affärsmodell för att ge dig de bästa förutsättningarna för lönsamma och trygga affärer. Splitgrid ger dig möjligheten att distribuera fler varor till butiker, med minimal risk för uteblivna betalningar.


Med Splitgrid integrerat i butikernas kassasystem eller e-handel får du som leverantör din andel av försäljningsintäkterna utbetalat dagligen, veckovis eller månadsvis, tillsammans med en rapport över försäljningen och butikens lager. 


Avtalen baseras antingen på kommission, faktura eller en kombination av de båda – exempelvis kan säsongsbaserade varor levereras med längre betaltid och NOOS-varor levereras mot kommission.

Även med vår smarta fakturalösning får du dagligen delbetalt under kredittiden. 

 

Vid kommissionsavtal har du möjlighet att förflytta lagret till andra butiker om varorna inte säljer som förväntat i butiken, och på så sätt optimera ditt försäljningsresultat.

Vi har även smarta lösningar för returer – genom bland annat samarbeten med outlets eller rabatterade utköp av restlager.

Kommissionsavtal

Ökad distribution

Öka distributionen av varor genom att leverera dem till butiken och få ersättning direkt när varan säljs till slutkund.

Säkerställer betalningar

Med Splitgrid får du betalt när varan säljs – antingen genom delbetalning av faktura eller genom kommissionsavtal, vilket minimerar risken för att inte få betalt i tid.

Ingen bindningstid

Välj själva när och hur ni vill lägga upp era avtal. Utan bindningstid. avtalet inaktiveras när ni väljer att stänga ner det i vår portal.

Varför Splitgrid?

Regelbundna försäljningsrapporter.

Regelbundna försäljningsrapporter. -för snabbare påfyllning och ökad försäljning

Större ordrar.

Kostnaden regleras mellan butik och leverantör (eller annan part). Justeringen sker oftast via procentfördelning av försäljningsbeloppet.

Enklare administration.

Enklare administration med Splitgrids rapporter samt underlag och filer för redovisning.

Automatiserad orderläggning.

Automatiserad orderläggning.

Växla upp
med oss

Splitgrid är tjänsten som gör alla till vinnare. Programvaran integreras mot butikens kassasystem eller e-handel och kan automatiskt fördela försäljningsintäkterna mellan handlare, leverantör och till och med fastighetsägare. Avtalen baseras på kommission eller en smart faktura med lång löptid och delbetalningar.