Splitgrid

Splitgrid

För dig som
handlare

Vi ger din butik eller e-handel förutsättningarna för en lönsammare drift

Väx med Splitgrid!

Det finns många fördelar med att integrera Splitgrid med ditt kassasystem eller e-handel. När du binder ditt kapital i ett varulager är det du som handlare som tar hela risken. Fakturorna ska betalas oavsett om varorna har sålts eller inte. 
Med vår affärsmodell betalar du endast för de varor som sålts. Eller så kan du enkelt delbetala en faktura över tid. Eller ännu bättre, delbetalning som en del av din omsättning.

Avtalen mellan dig och leverantören kan bygga på kommission, smart faktura med delbetalningar eller en kombination av båda – exempelvis kan säsongsbaserade varor levereras med längre betaltid och NOOS-varor levereras mot kommission.

Med veckorapporter får leverantören alltid uppdateringar om vilka artiklar som sålts, vilket möjliggör automatisk påfyllnad. Du slipper helt enkelt en stor del administrativt arbete!

Vi ger din butik förutsättningarna till en lönsammare butiksdrift

Bättre likviditet

Automatisk fördelning av försäljningsintäkter.

Bredare sortiment

Med över 600 aktiva leverantörer finns det alltid möjlighet att utöka ditt sortiment. Hittar vi en leverantör med produkter som passar din verksamhet brukar vi ställa frågan om ett samarbete skulle vara intressant.

Ökad försäljning

Utöka sortimentet med varor i dina kunders smak. Varorna ägs av leverantören tills du säljer dem, så att du kan öka försäljningen utan risk.

Varför Splitgrid?

Bättre likviditet.

Bättre likviditet -med ett kommissionsavtal får leverantören sin andel automatiskt efter att varan har sålts.

Frigjort kapital.

Frigjort kapital då inget binds i varulager (vid kommissionsavtal)

Mer varor utan högre kostnad.

Mer varor utan högre kostnad

Tillgång till specialmatchade samarbeten.

Tillgång till specialmatchade samarbeten.

Växla upp
med oss

Splitgrid är tjänsten som gör alla till vinnare. Programvaran integreras mot butikens kassasystem eller e-handel och kan automatiskt fördela försäljningsintäkterna mellan handlare, leverantör och till och med fastighetsägare. Avtalen baseras på kommission eller en smart faktura med lång löptid och delbetalningar.