Om tjänsten

Kommissionsavtal är inte krångligt

Med vår enkla affärsmodell erbjuder olika typer av kommissionsavtal och ger dig som leverantör rätt förutsättningar att öka omsättningen och säkra dina betalningar. Splitgrid integrerar mot butikens kassasystem eller e-handel och på så vis får du som leverantör betalt antingen veckovis eller månadsvis när butiken sålt dina varor. Att lägga upp ett kommissionsavtal med oss tar 1 min.
Det är med andra ord enkelt.

Vi erbjuder även förmånliga fakturaavtal.

AFFÄRSCYKEL

1

Leverantör och återförsäljare kommer ö verens om att göra affärer tillsammand med Splitgrid.

2

Parterna lägger in villkoren i vårt system för när och hur betalningar sker. Vad vi mäter (artikel per artikel eller total omsättning).

3

Veckorapporter genereras varje vecka. På måndagar genereras försäljningsrapporter för veckan innan.

4

På onsdagar, veckovis (eller varannan vecka/månad om så väljs) betalas utbetalningar för och rapporter skickas ut.

5

Faktureringsavtal stängs automatiskt när de fylls. Kommissionsavtal löper tills parterna beslutar att inaktivera dem i vår portal.

Vår plattformstjänst– en säker mjukvara

En säker och automatiserad lösning för betalning av kommissionsvaror

Våran plattform består av en säker mjukvara som integrerar aktuellt kassasystem, e-handel eller affärssystem. Splitgrid säkrar betalningen på sålda varor från handlaren och betalar per automatik ut summan till leverantören.

På så vis slipper butiken eller leverantören manuell avräkning av sålda kommissionsvaror och får mer tid över till försäljning. Enklare, tryggare och säkrare kan det inte bli. Kontakta oss för att få mer info om plattformen

Splitgrids avtal – gynnar båda parter

Flexibel betalningsförmedling för olika typer av avtal mellan butik och leverantör

Avtalen mellan butik och leverantör kan bygga på faktura, konsignation eller en blandning, till exempel att säsongsvaror levereras med en generös betaltid och NOS levereras mot konsignation.

I båda fall kommer Splitgrid att förmedla betalning och information om sålda varor. Kontakta oss för att få mer info om splitgrids avtal

SPLITGRIDS SYSTEMPARTNERS

Splitgrid integrerar mot kundernas butikskassasystem. Företräder du ett kassasystem och vill att dina butiker och kunder ska vara mer välmående? Kontakta oss för en diskussion runt en integration mot ert system.

Bli partner
med oss

Sitter du och undrar varför inte ni är partners till Splitgrid än och vill ändra på det? Eller har ni frågor ni funderar över kring våra sammarbeten? Ta första steget och kontakta oss så tar vi det där ifrån.