Om Splitgrid

Kommissionsavtal är inte krångligt

Om Splitgrid

Vi på är stolta över att få presentera en modern, innovativ lösning på ett behov som vi, av erfarenhet har identifierat på marknaden.
Vårt mål är att du tillsammans med oss ska lyfta ditt företag till nästa nivå.

Splitgrids
historia

Allt började med butikskedjan Awesome Rags. En butik blev till slut sex och framgångssagan var ett faktum. Men att driva butik var inte bara glamour, lyx och mode. Att driva butik är en livsstil som kräver hårt arbete. Att planera inköp och förutse framtidens köplust hos kunderna är inte alltid det lättaste. 
När butikskedjan försvann började tankarna samlas runt hur man skulle bygga en handel som minimerade riskerna för alla parter och maximerade försäljningen.
Här föddes iden på kammaren som idag ligger till grund för vårt företag Splitgrid. Göran och Jonas lade tillsammans ut tankarna för en digitaliserad plattform där olika typer av avtalsmallar kan installeras i butikens kassa eller e-handelssystem. 2016 var systemet utvecklat och testat och den första kunden var ett faktum.

Splitgrid var först ut med detta revolutionerade system på marknaden och har sedan dess hjälpt 100-tals butiker och leverantörer till en mer lönsam försäljning.

Splitgrid står för

Kunskap, Trygghet och
Säkerhet.

Hållbarhet

Splitgrid jobbar medvetet för att bidra till en miljömässig, social samt ekonomiskt hållbar miljö!

Hos våra kunder

Genom vår digitala plattform kan vi skapa en mer planerad och hållbar handel av varor och på så vid bidra till minskad överproduktion. Med Splitgrid håller leverantören och butiken kontroll på varulagret. Flexibiliteten för leverantören att flytta lagret för att skapa ett optimalt utfall när det gäller försäljning är ytterligare en fördel.

Det skapar ett balanserat lager som både maximerar försäljningen och håller lagernivåerna nere. Med lagersaldon som kan läsas av i systemet liksom vår helt unika försäljningshistorik flera år tillbaka i tiden, skapas möjligheten till säkrare prognoser för producenter och leverantörer. Allt för att minimera överproduktion och öka lönsamheten.

Hos våra kunder

På vår arbetsplats har vi låg förbrukning av kontorsmaterial och återanvänder det vi kan, Det är inte bara gynnsamt ur ett ekonomiskt perspektiv utan har även en positiv inverkan på miljön. Vi har samtidigt låga energikostnader genom klimatsmarta medvetna val på vårt kontor.

Vi strävar ständigt efter en hållbar social, trygg arbetsplats där mångfald och gemenskap värderas högt. Social hållbarhet handlar för oss om att skapa en känsla av delaktighet och gemenskap. Vi ser till varje enskild medarbetares förmåga och kan på så vis skapa dom bästa förutsättningarna för att kunna lyckas med sitt arbete. Vi omfamnar rutiner för en god hälsa och förespråkar en sund livsstil.

Vi vet av erfarenhet att en välmående personal presterar bättre och har roligare på jobbet.